Despre Clinica

Despre clinica

Credem în discreție și naturalețe, în profesionalism și dedicare, iar mai presus de toate credem că sănătatea și încrederea în sine oferă puterea de a merge mai departe.

Am deschis această clinică pentru a crea un spațiu primitor cu o atmosferă relaxantă, unde să vă simțiți confortabil, deoarece în cei peste 20 de ani de când practic chirurgia estetică și plastică, tratând mii de pacienți, mi-am dat seama că sunt în egală măsură importante discuțiile dintre medic și pacient, cât și condițiile și cadrul în care se desfășoară consultațiile și intervențiile.

Astfel, în clinica noastră, deschisă în noul sediu din Str. Londra nr. 29, în 2019, beneficiați de proceduri nechirurgicale, consultații pre și postoperatorii pentru proceduri chirurgicale estetice și plastice.

  • proceduri nechirurgicale: tratamentul ridurilor, mărirea buzelor, LIPOFILLING, tratamentul transpirației în exces
  • proceduri chirurgicale: mărirea sânilor (implant mamar), ridicare și mărire sâni, reconstrucție mamară, reducție mamară, schimbare implanturi, rinoplastie, otoplastie, abodominoplastie, lipoaspirație, chirurgia organelor genitale, revizia cicatricilor, blefaroplastie, lifing crevico-facial.

Procedurile chirurgicale și spitalizarea se efectuează exclusiv în cadrul Clinicii Zetta din București.