Testimoniale de la pacienții Doctorului Sorin Nae

Testimoniale - Doctor Sorin Nae

Cum ti se schimba viata

Nu cred in transformari complete, insa cred ca atunci cand poti sa ajustezi ceva, e bine sa nu stai prea mult pe ganduri, caci viata ti se va schimba considerabil. Cred ca toate sau toti cei care ati trecut prin … Citeşte mai mult... "Cum ti se schimba viata"

Multumesc

In momentul in care m-am hotarat sa imi fac interventia de ridicare si marire sani cu implant, am stiut ca domnul Dr. Sorin Nae este medicul de care am nevoie. Inca de la prima discutie telefonica si ulterior primul consult, … Citeşte mai mult... "Multumesc"

Malaescu Anca

Profesionalism

Am fost placut surprinsa sa descopar un medic care se preocupa in egala masura de partea estetica, dar care recomanda ferm ceea ce e corect pentru sanatate, ceea ce e natural si firesc. cautam de mult timp un medic estetician … Citeşte mai mult... "Profesionalism"

Monica

Multumesc

Va multumesc domnule doctor pentru operatia de rinoplastie, mi-a redat increderea in mine, acum zambesc mult mai des. Ati avut dreptate cu durerea, dupa operatie nu pot sa zic ca m-a durut, mai mult m-au deranjat pansamentele si ca nu … Citeşte mai mult... "Multumesc"

Irina

Un medic de incredere

ll recomand cu incredere pe dr. Sorin Nae, este un medic care isi face meseria cu foarte mare atentie la detalii, recomanda intotdeauna numai ce este corect din punct de vedere medical, dar si estetic. Operatia mea de marire sani … Citeşte mai mult... "Un medic de incredere"

Raluca

 

Adaugă un testimonial

Câmpuri obligatorii

Introduceti numele dvs. complet
Introduceti adresa dvs. de email
Introduceti un titlu pentru testimonial
Introduceti testimonialul