Operația aceasta m-a facut mai fericita decat as fi crezut!

Operația aceasta m-a facut mai fericita decat as fi crezut!

Imi doream de aproape 3 ani aceasta intervenție chirurgicală de mărire a sânilor, dar nu stiam la ce doctor sa apelez, de aceea in tot acest timp am stat si am analizat cele mai bune opțiuni pe care le aveam.
Dr. Nae Sorin mi a fost recomandat de una din cele mai bune prietene, care tocmai ce apelase la aceasta procedura. Am avut ocazia sa observ tot procesul, inclusiv cel postoperator, iar acest lucru m a încurajat si mai tare sa apelez si eu la același doctor.
Dupa prima consultație mi am dat seama ca am luat decizia potrivită in ceea ce privea alegerea medicului deoarece domnul doctor mi a oferit toate informațiile de care aveam nevoie.
Intervenția chirurgicală a decurs perfect, cat si recuperarea. Am trecut foarte usor peste aceasta perioada de care eram atat de speriata înainte de a apela la aceasta procedura si toate acestea datorită domnului doctor, care s a ocupat exemplar de tot ceea ce ținea de starea mea de sănătate.
Acum, la un an si jumătate de la operație, ma simt perfect, iar sânii mei arată mai bine de cat mi as fi putut imagina, având un aspect foarte natural.
Operația aceasta mi a sporit încrederea in mine si m a făcut mai fericita decat as fi crezut!
Il recomand cu toată încrederea pe domnul doctor Sorin Nae, un medic de nota 10!

Andreea