O dorinta devenita realitate alaturi de un medic profesionist

O dorinta devenita realitate alaturi de un medic profesionist

Imi incoltise ideea de a face o marire la sani de multi ani, insa mai abitir, in ultimii doi. Dupa un „perelinaj” la cativa doctori din domeniu, intr-un moment in care simteam ca am epuizat aproape toate reursele, am primit o recomandare de la o fosta pacienta de-a dl. dr. Sorin Nae care era extrem de incantata de rezultate, si pe buna dreptate, avea toate motivele.

Cuvintele frumoase si recenziile pozitive m-au determinat sa ma programez pentru un consult.

Din momentul in care l-am cunoscut, am stiut ca el va fi cel care ma va ajuta sa imi indeplinesc dorinta. Domnul doctor mi-a oferit toate detaliile de care aveam nevoie si m-a linistit oferindu-mi raspunsuri bune in momentele in care avalansa mea de intrebari nu se mai oprea. 🙂

Operatia a decurs extrem de bine, atat de bine incat nici nu as fi visat, fara dureri, doar cu o mica senzatie de febra musculara post operator. Dar pentru cele mai bune detalii, apelati cu incredere la dl. doctor care va va oferi toate indicatiile de care aveti nevoie.

Eu am 4 luni de la operatie, ma simt vindecata sunt extrem de fericita cu alegera facuta.

Multumesc domnului doctor, un om aparte, foarte talentat, un psiholog foarte bun, as mai adauga eu, profesionist si simtul umorului in momentele potrivite.

Cu recunostinta,
Loredana