Cum ti se schimba viata

Cum ti se schimba viata

Nu cred in transformari complete, insa cred ca atunci cand poti sa ajustezi ceva, e bine sa nu stai prea mult pe ganduri, caci viata ti se va schimba considerabil. Cred ca toate sau toti cei care ati trecut prin asemenea interventii stiti despre ce vorbesc.

Am facut interventia pentru marirea sanilor la dr. Sorin Nae acum cativa ani si am avut supriza sa descopar un medic extrem de intalegator, foarte atent la nevoile si dorintele pacientei. Mi-a ascultat cu atentie si a raspuns la zecile si sutele de intrebari pe care le-am pus, dar cel mai important, mi-a facut cateva recomandari pe care daca nu le-as fi luat in considerare, probabil ca rezultatul nu era acesta, adica acesta de care sunt foarte multumita acum.

Interventia nu a fost atat de grea precum as fi crezut si nici recuperarea, trebuie sa ai putina rabdare si sa respecti indicatiile, iar dr. Nae este mereu acolo cu un sfat sau o vorba buna.

Dupa operatie, m-am redescoperit, am devenit mult mai increzatoare, mai zambitoare si parca viata e mai frumoasa. Asa ca, nu cred ca este un moft, precum des se spune!