Multumesc

Multumesc

In momentul in care m-am hotarat sa imi fac interventia de ridicare si marire sani cu implant, am stiut ca domnul Dr. Sorin Nae este medicul de care am nevoie. Inca de la prima discutie telefonica si ulterior primul consult, dansul mi-a transmis incredere si foarte mult profesionalism. Am apreciat faptul ca a tinut cont de rezultatul pe care imi doresc sa il obtin in aceeasi masura in care a tinut cont de ceea ce este potrivit pentru mine din punct de vedere medical si estetic. Eu nu venisem la consult cu o imagine foarte clara a ceea ce imi doresc, stiam doar ca imi doresc sani fermi si putin mai mari iar rezultatul este mult peste asteptarile mele si pot spune cu mandrie ca am sanii perfecti acum 🙂
Domnul domnul pune multa pasiune in modul in care isi face meseria si am fost convinsa de acest lucru in momentul in care am fost sa imi scot firele. Vazusem pe internet o multime de imagini postoperatorii cu cicatricile care raman in urma unei astfel de interventii si ma asteptam la ceva asemanator insa am fost foarte placut surprinsa sa constat ca abia se vad locurile inciziilor. Dupa cateva luni vor fi aproape invizibile si asta cred ca se poate numi arta in acest domeniu.
Il recomand cu toata increderea pe domnul Dr. Sorin Nae si pe doamna Dr. Constantin Carmen, care face parte din echipa dansului, pentru ca atunci cand te decizi sa faci aceasta operatie ai nevoie de cel mai bun medic, care sa fie totodata si foarte atent cu tine ca pacient si sa iti ofere si sprijinul si confortul psihic de care ai nevoie. In dimineata operatiei eram cam speriata de ce urmeaza sa se intample iar atitudinea optimista si siguranta dansului m-au ajutat foarte mult.
Multumesc din suflet pentru tot !