Dacă vrei sa fii mulțumită deplin de rezultat, lasă-te pe mana lui!

Dacă vrei sa fii mulțumită deplin de rezultat, lasă-te pe mana lui!

Au trecut 4 ani de la operație și ii simt atât de naturali încât parca au făcut tot timpul parte din viata mea. Niciodată nu am sa regret ziua în care am luat decizia sa fac aceasta operație. Ma simt mult mai bine cu tot ceea ce port și asta se vede în încrederea și în eleganta cu care îmi țin spatele drept, ca sunt in timpul unei sedinte foto sau doar ce am ieșit de sub dus.

Nu dau des sfaturi, dar când vine vorba despre operația mea, mereu spun fetelor: îți recomand eu un medic foarte bun, dar dacă vrei sa fii mulțumită deplin de rezultat, lasă-te pe mana lui! Am mers în cabinetul dansului fără sa știu ce îmi doresc mai exact. Știam doar ca vreau sa scap de un complex, singurul de fapt. Prin felul în care mi-a vorbit și mi-a explicat tot ceea ce implica aceasta operație, am știut ca este un profesionist și ca sunt în locul potrivit. Am avut o singura cerinta: sa arate naturali. De aceea, i-am spus ca ma las pe mana lui și el decide mărimea implantului. Ceea ce recomand tuturor fetelor pentru ca este foarte important ca rezultatul sa fie unul estetic și în armonie cu întregul corp.
Datorita mărimii bine alese, nu am avut nici un fel de dureri, iar rezultatul este atât de frumos și de bun gust, încât nimeni nu își da seama ca de fapt ascund secretul mâinilor de aur ale dr. Nae. În 4 ani am primit doar complimente legate de ce bust frumos am, iar în urma unei ecografii pe care o fac periodic, mi s-a spus sa transmit domnului Nae, ca de la medic la medic, sincere felicitări pentru cele mai frumoase implanturi pe care a avut ocazia sa le vadă respectivul doctor în toată cariera sa.

Niciodată sa nu subestimezi o femeie ce se simte bine în corpul ei, psihic este mai puternica decât o armata de bărbați. Aceasta este concluzia mea în acești 4 ani de după operație.

Larisa